Терапевтична стоматологія та її можливості!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Лікування та професійний догляд
  • 17
  • 2

Терапевтична стоматологія та її можливості!  - 1 | Complex DentТерапевтична стоматологія та її можливості! – 1 | Complex Dent Мешканці багатьох країн відвідують стоматологічні клініки один раз на 6 місяців, для них це невід’ємна частина, що відноситься до благополучного життя, показник інтелігентності та вихованості.

Більшість людей нашої країни не стежать за станом зубів і порожниною рота, а звертаються до стоматолога, коли допомогти зможе лише хірург чи протезист. Це неправильно, адже нова стоматологія дає можливість вилікувати, відновити та врятувати зуби абсолютно безболісно.

У терапевтичній стоматології надають послуги зі збереження здорових зубів та лікування невеликих ушкоджень, таких як карієс або пульпіт. Багато клінік також пропонують послуги з відновлення раніше загублених або пошкоджених зубних одиниць.
Терапевтична стоматологія важлива, оскільки у 97% не вчасно вилікуваний карієс сприяє розвитку серйозних запальних процесів. Майже 100% населення страждають від ураження зубних одиниць карієсом.

Причини виникнення карієсу

Сучасні вчені не мають точної відповіді на запитання «як і чому з’являється карієс?». Відомо близько 300 теорій виникнення цього захворювання, такі як: малий вміст фтору в зубній емалі або вплив агресивних патогенних бактерій.

Однозначно доведено, що при ретельному догляді за ротовою порожниною, проведенні щоденної гігієни та регулярних відвідувань стоматолога, можна уникнути виникнення карієсу.

Стоматолог – терапевт надає послуги з профілактики та зупинки поширення каріозного процесу, а також займається лікуванням запалення, що вже утворилося.
При використанні сучасних засобів, фахівець досягає відмінних результатів у лікуванні та косметології. Каріозні утворення та зубні канали пломбують високоякісними матеріалами, які повністю зливаються з поверхнею зуба та стають невидимими для оточуючих.

Хімічна промисловість не стоїть дома, розробляються високоякісні пломбировочные матеріали для заповнення каріозної порожнини. Вони виділяють фтор у поверхню зуба для його зміцнення і запобігають подальшому руйнуванню одиниці.
Розвиток терапевтичної стоматології відбувається постійно, фахівці проходять навчання підвищення кваліфікації.

Багато пацієнтів запитують, чи можна заразитися інфекційними захворюваннями при відвідуванні стоматологічної клініки. Терапевтичні послуги, що надаються у перевіреній та надійній клініці, безпечні та безболісні.

Всі інструменти, що використовуються під час процедур, проходять ретельну обробку, що складається з кількох етапів:

• попереднє очищення;
• дезінфекція;
• упаковка за пакетами;
• термічна обробка.

Додаткові засоби, що застосовуються при наданні стоматологічних послуг, такі як рукавички, слиновідсмоктувачі, голки та серветки – використовуються одноразово. Вся медична техніка та обладнання дезінфікується після кожного пацієнта.

Перед лікуванням зубів пацієнту роблять знеболюючий укол із тонкою голкою, а ясна змащується спеціальним гелем. Для анестезії застосовують якісні анестетики, які підбираються індивідуально, щоб уникнути алергічних реакцій.