Революційний мікроскоп Global A6 тепер у ComplexDent

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Новини клініки
  • 10
  • 2

Ми дбаємо про наших пацієнтів, і це проявляється як наша робота. Лікування зубів під мікроскопом це: відмінне освітлення, яке збільшує точність виконання всіх процедур, і значне оптичне збільшення, завдяки якому анатомічні особливості, а також залишки постійного та тимчасового пломбувального матеріалу можуть бути упізнані з більшою ефективністю.

Мікроскоп, завдяки якісному освітленню та оптимальному збільшенню, дозволяє побачити всі особливості будови кореневих каналів. Це значно допомагає стоматологу швидше діагностувати проблему та знайти оптимальні шляхи її вирішення, а отже, здійснювати постійний візуальний контроль. Завдяки лікуванню зубів під мікроскопом немає необхідності працювати наосліп.

Мікроскоп Global A6

Революційний мікроскоп Global A6 тепер у ComplexDent - 1 | Complex Dent

В даний час дентальний мікроскоп у стоматології незамінний при:

  1. перелікування зубів;
  2. визначення типу пломбувального матеріалу, його щільності;
  3. виявленні відгалужень та не оброблених раніше каналів зуба;
  4. повне вилучення інфікованого матеріалу ;
  5. якісної обробки та тривимірної обтурації системи каналів зуба;
  6. віддалення раніше зламаних інструментів.

Крім складних ендодонтичних маніпуляцій у каналі зуба застосування операційного мікроскопа дозволяє забезпечити щадне лікування щодо тканин зуба. Хороший огляд і видимість усіх дрібних деталей дозволяє уникнути зайвого препарування, а відповідно втрати здорової тканини зуба. Надалі це відіграє важливу роль для довгостроковості результатів.