Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Новини клініки
  • 14
  • 3
Зміст

Наш головний лікар Журба Наталія Олегівна відвідала заключний семінар А. В. Тихонова для лікарів ортодонтів, який проходив у м. Харкові. Лікар докладно вивчила лікування різних аномалій прикусу з використанням сучасної незнімної ортодонтичної техніки.
Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 1 | Complex Dent

Рівні зуби – це запорука не лише гарної посмішки, а й здоров’я. Неправильне розташування зубів призводить до порушення прикусу, передчасного руйнування пломб і коронок, підвищеної стирання емалі та інших неприємних наслідків. Сьогодні брекети є традиційним методом вирівнювання зубів. Сучасні брекет-системи – зовні не так привертають увагу, як це було раніше, та підходять як підліткам, так і дорослим.

Цифрові технології в ортодонтії: індивідуальна брекет-система

  • Ви хочете знати про результат лікування ще до його початку?
  • Хочете точніший результат за короткий термін?
  • Можливість створювати брекет системи для кожного клінічного випадку індивідуально!

Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 2 | Complex Dent

Що таке Insignia

Цифрова система Insignia є CAD/CAM технологією, яка дозволяє створювати ортодонтичну апаратуру (брекети та дуги), абсолютно індивідуалізовану під особливості пацієнта. Її відрізняє висока комп’ютерна точність, менша ймовірність помилок, скорочення тимчасових витрат до 25% та нові можливості у плануванні та управлінні процесом лікування. Висока якість результатів досягається за допомогою комп’ютерних розрахунків індивідуальних значень торка та форми дуги з нанесеними згинами першого порядку. У результаті розміщення брекетів проводиться так, що коригування їх положення згідно з приписами лікаря займає набагато менше часу.

Короткий опис технології

Після сканування силіконових відбитків зубів пацієнта співробітники лабораторії в США створюють тривимірну віртуальну модель, роздільна здатність якої становить 800 000 – 1 000 000 точок оцифрування на одну щелепу.
Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 3 | Complex Dent
Після обробки зображення кожен зуб перетворюється як окремий геометричний об’єкт із можливістю переміщатися та змінювати своє положення у всіх площинах.

Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 4 | Complex Dent
Лікар заповнює бланк замовлення, де містяться розпорядження, згідно з якими програма автоматично викреслює ідеальну форму зубних дуг та результуюче положення зубів після лікування.

Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 5 | Complex Dent
Наступний етап роботи програми – віртуальний сетап. Вибрані лікарем брекети автоматично розміщуються на зубах. Підсумковий файл електронною поштою передається на затвердження лікарю, який, у свою чергу, може змінити сетап за допомогою безкоштовної програми Approver і відправити його на доопрацювання.

Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 6 | Complex Dent
Після схвалення сетапа лікарем замовлення передається у виробництво, результатом якого є 2 набори переносних шаблонів для фіксації брекетів на зуби, які виготовлені відповідно до замовлення.

Заключний семінар А. В. Тихонова, для лікарів ортодонтів - 7 | Complex Dent

У першому наборі брекети перебувають у всіх шаблонах, у другому наборі брекети (замки) є лише шаблонах молярів, тобто для молярів поставляються запасні брекети. Крім того, лікар отримує до 12 дуг (по 6 на кожну щелепу: 5 дуг для зміни один одного в процесі лікування плюс 1 запасна початкова дуга). Замовлення упаковується у спеціальну коробку, на якій вказуються прізвища пацієнта та лікаря. Всередину коробки міститься також письмовий звіт про виконання замовлення (англійською мовою). Заключний семінар О. В. Тихонова