Виготовлення знімного протезу на імплантах

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Лікування та професійний догляд
  • 11
  • 2

Якщо пацієнт бажає користуватися для пережовування їжі повним знімним протезом з опорою на імплантантах, він повинен знати, що встановлюється такий протез поетапно.

Діагностика

Починати процедуру протезування слід з виконання необхідної діагностики та здавання аналізів. За допомогою цих процедур проводиться оцінка стану ротової порожнини та встановлюються протипоказання до проведення імплантації, а також подальшого протезування (якщо такі є). До протипоказань належать хвороби імунної системи, пародонтит, пародонтоз та інші проблеми пародонту, а також онкологія та декомпенсований цукровий діабет.

Ринопластика

Якщо у пацієнта спостерігається нестача розміру щелепного кісткового масиву, лікарю доведеться проводити перед імплантацією кісткову пластику. У деяких випадках імплантація проводиться одночасно з ринопластикою. Таке імплантаційне лікування називається миттєвим, одномоментним чи миттєвим.

Впровадження імпланту

Як правило, на одну щелепну кістку впроваджується близько шести імплантів. Але за деяких клінічних картинах застосовуються протоколи, що передбачають використання 4-х і навіть пари імплантів. Однак слід розуміти, що якомога більше імплантів, що застосовуються для розміщення знімного протеза, забезпечить його більш надійне та міцне кріплення.

Розміщення протезу

После заглубления и приживления имплантов проходит обычно половина одного года либо три месяца. Здесь все зависит от места внедрения искусственных корней. Далее имплантолог снимает оттиски, примеряет и корректирует установку съемной протезной конструкции. Затем протез окончательно крепится на имплантантах. Срок изготовления такой протезной конструкции равняется примерно одной недели.
Виготовлення знімного протезу на імплантах - 1 | Complex Dent

Переваги знімного протезування з опорою на титанові штифти

Такі системи мають кілька незаперечних переваг у вигляді:

1. Чудові функціональні можливості. Вони ефективно замінюють ліквідовані зубні тканини та дозволяють пацієнтові вести повноцінний спосіб життя.

2. Простоти догляду. Знімні конструкції на імплантах можна знімати при необхідності для проведення обов’язкових гігієнічних процедур. Імпланти необхідно очищати спеціальною щіткою та прополіскувати в антисептичному розчині.

3. Красива посмішка. Знімна верхня протезна система на імплантах не відрізняється від натуральних зубних одиниць. В результаті пацієнт стає щасливим володарем чудової голлівудської посмішки.