Естетична стоматологія. Сучасні технології

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Лікування та професійний догляд
  • 7
  • 2

За красу та здоров’я наших зубів відповідають стоматологи-терапевти, хірурги, ортопеди та фахівці естетичної медицини.

Більшість з нас мріють про білі та рівні зуби, тому звертаються за допомогою до професіоналів. Естетична стоматологія включає відбілювання, вирівнювання і протезування зубів. Якщо у вас досить здоровий, рівний та повний комплект своїх зубів, то для досягнення голлівудської усмішки достатньо зробити зуби білими.
Естетична стоматологія. Сучасні технології - 1 | Complex Dent

Відбілювання зубів – одна з найбільш популярних стоматологічних процедур. На сучасному етапі розвитку ця послуга дозволяє зробити зуби натурально білими в короткий термін без болю та неприємних відчуттів. Якщо ви хочете зробити зуби трохи білішими, очистити поверхню від нальоту та каменю, вам підійде профілактичне чищення Air Flow. Ця технологія має на увазі використання сильного потоку повітря з невеликою кількістю рідини на основі харчової соди.
При проведенні процедури лікар надягає пацієнтові окуляри, поступово обробляє потоком кожен зуб з усіх боків. В результаті відбувається видалення зубного каменю та нальоту, колір зубів стає білішим. Тим, хто хоче відбілити зуби на 8-10 тонів, варто задуматися про ультрафіолетове відбілювання зубів. Ця маніпуляція з використанням УФ-лампи та спеціального гелю, який посилює її дію. Після процедури необхідно відмовитися від прийому фарбуючих продуктів та напоїв на певний час.

Вирівнювання зубів

Власникам здорових, але не рівних зубів допомогти впоратися з дефектами може випрямлення. Цей процес досить складний і довгий, рекомендується відвідати спеціаліста ще в дитинстві, коли зубний ряд більш рухливий. Випрямляти зуби можна за допомогою зовнішніх та внутрішніх брекетів, спеціальних капп та пластин. Протягом тривалого часу необхідно носити пристрій, який зсуває зуби у правильному напрямку. Часто випрямлення необхідне моделям, телеведучим, співакам та іншим людям громадських професій.
Протезування зубів – шанс стати володарем гарної усмішки для тих, хто з якихось причин втратив один, кілька чи всі зуби. Знімні зубні протези виготовляють з м’якого нейлону, який не травмує ясна та ротову порожнину. Вони підходять для тих, хто повністю втратив зуби, наприклад, для людей похилого віку.
Імплантація – один із видів незнімного протезування, який дозволяє створити повну імітацію справжнього зуба.