Відбілювання зубів

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Лікування та професійний догляд
  • 13
  • 2
Зміст

Відбілювання зубів, краса на всі віки

Відбілювання зубів - 2 | Complex DentКрасива посмішка та здорові зуби – запорука успіху сучасної людини. Той, хто не соромиться усміхатися, завжди здається благополучнішим, успішнішим, життєрадісним. Краса та молодість асоціюється в першу чергу з білими зубами без слідів карієсу та зубного нальоту.

Але не кожному щастить отримати від природи сяючу посмішку. Потьмянінню зубів сприяють куріння, зловживання кавовими напоями, чаєм, вином та іншими барвниками. У разі темних плям виникає потреба у відбілюванні. Сьогодні стоматологія пропонує безліч передових та абсолютно безпечних методів відбілювання зубів.

Для якісного відбілювання потрібно звернутися до стоматологічної клініки, де досвідчені лікарі підберуть оптимальний спосіб відбілювання. Також вони можуть виявити протипоказання, до яких відносяться наявність карієсу, запалення ясен, різні відкладення на зубах і так далі. Тому іноді доводиться спочатку проводити лікування, а тільки потім переходити до гігієнічного чищення та подальшого відбілювання.
Відбілювання зубів - 1 | Complex Dent

Щоб виконати чистку, використовують різні технології. Серед них особливо відома техніка AIR FLOW, за рахунок якої виходить позбавити зуби від нальоту та прочистити міжзубні проміжки. У процесі відбілювання використовують спеціальний наконечник. На нього надходить суміш з активних компонентів: води та абразивного порошку з додатковою подачею повітря. Після такого чищення зуби набувають природного відтінку. І, якщо він спочатку був близьким до білого, подальші заходи не знадобляться. Необхідно використовувати спеціальні полірувальні пасти, які підтримують стан емалі, насичують її корисними мікроелементами.

Що ж до конкретних методів відбілювання, їх досить багато. З найбезпечніших і дозволяють отримати швидкий ефект варто назвати систему Opalescence. Щоб відбілити зуби, на них спрямовують інтенсивний світловий потік, додатково обробляючи зубний ряд гелем, що відбілює. Процедуру можна зробити буквально за півгодини, а результат протримається дуже довго.

Другий метод також передбачає застосування гелю, що відбілює, але тепер на нього впливають променем лазера. Такий спосіб чудово підходить людям, у яких емаль на зубах чутлива та тонка. Обробка дозволяє зробити її більш щільною.

Наступний метод допустимий для застосування в домашніх умовах. Але відвідати лікаря доведеться, оскільки він має підготувати спеціальну капу. Вона виконується за індивідуальними зліпками. У капу додають гель, після чого її надягають на зуби і тримають у такому стані щодня щонайменше по 4 години. Щоб з’явився помітний результат, потрібно кілька тижнів.

Для вибору оптимального методу відбілювання зубів слід звернутися за консультацією до стоматолога.

Лікар уважно оцінить загальний стан зубів, а потім підбере найефективніший і найбезпечніший варіант.