Як вилікувати кровоточивість ясен?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Корисні поради
  • 29
  • 3

Знову помічаєте кров після чищення зубів? Насторожує пухкість, почервоніння та болючість ясен? Не потрібно панікувати, але й пускати все на самоплив також не слід. Боротьба з кровоточивістю ясен можлива.

Як вилікувати кровоточивість ясен? - 1 | Complex DentЯк позбутися ?

Питання лікування даної патології – це індивідуальний підхід, оскільки причинами можуть бути різні обставини: захворювання ротової порожнини, травми, неправильні гігієнічні засоби, загальні хвороби і навіть вагітність у жінок.

Розглянемо низку практичних універсальних порад, які допоможуть позбутися цього болісного нездужання:

– застосовувати спеціалізовані зубні пасти з антисептичними компонентами для знезараження та зняття запалення;
– користуватися гелями та мазями, наприклад, Холісалом, Селкосерилом, Метригіл Дентом;
– Використовувати спеціальні зубні щітки для чутливої ​​тканини, наприклад, «Лісовий бальзам»;
лікуватися антибактеріальними засобами в комплексі з препаратами проти болю (Аскорутін, що зміцнює стінки судин, знижуючи кровоточивість);
– Комплексне лікування може також включати вживання полівітамінних препаратів.
– Слід зазначити, що лікування медикаментами слід проводити після консультації з фахівцем. Також є багато народних засобів за допомогою полоскання та накладання аплікаторів з корою дуба, шавлією, ромашкою, календулою, перекисом водню.

Плюси професійного лікування

Грамотне лікування цієї недуги має зводитися до усунення не симптомів, а першопричини. Саме під таким кутом відбувається лікування професіоналами. Тут є низка переваг.
– Встановлюється правильний діагноз, який буде основою адекватного лікування.
– Усуваються зубні відкладення. Лікар очищає зуби, у тому числі відкладення над яснами та під яснами. Видаляється наліт у вигляді каменю, через який запалюються ясна.
– Проводиться терапія проти запалення. Після усунення першопричини відбувається терапія розчинами та аплікаторами. Зазвичай курс включає десять днів. Така терапевтична процедура може проходити у клініці (виражене запалення) або вдома (помірне запалення).
– Важлива перевага професійного лікування – повна поінформованість клієнта, яку забезпечує лікар. Він підбирає зубну пасту, щітку, розчини для того, щоб підтримувати ротову порожнину в належному стані.